Powered by Smartsupp

🏗️ Sendvičové panely a Thermano dostupné skladom v Žiline! 🏗️

V sklade Balex Metal v Žiline čakajú na odber moderné stavebné materiály, ako sú sendvičové panely a Thermano. Spoločnosť Balex Metal sa špecializuje na výrobu inovačných stavebných materiálov pre priemyselnú a bytovú výstavbu.

Sendvičové panely Balex Metal

Sendvičové panely Balex Metal sú moderným stavebným materiálom, ktorý slúži na výstavbu objektov rôzneho druhu, vrátane verejnoprospešných budov, obchodných, kancelárskych, poľnohospodárskych a logistických budov. V ponuke Balex Metal nájdete široký výber rôznych typov sendvičových panelov.

KEĎ JE DÔLEŽITÁ TEPELNÁ IZOLÁCIA A NÍZKA CENA...

Sendvičové panely Balex Metal sú samonosným materiálom, ktorý spĺňa dve hlavné funkcie: deliace steny a tepelné izolácie. Ponúkame dva hlavné typy sendvičových panelov:

  • Strešné panely: Používajú sa ako strešné krytiny a na zateplenie poľnohospodárskych, priemyselných a servisných budov.
  • Stenové panely: Vhodné na výstavbu vonkajších aj vnútorných stien a požiarnych bariér.

Veľmi dôležité sú tiež sendvičové panely pre výstavbu chladiarní a mraziarní. V ponuke Balex Metal máme 16 druhov sendvičových panelov vyrobených z rôznych materiálov, pričom časť je vhodná na pokrytie striech a časť na stavbu stien.

Sendvičové panely Balex Metal sú dostupné v dvoch hlavných variantoch materiálov: panely s jadrom z minerálnej vlny a polyuretánu.

🌐 Položky, ktoré sú skladom, nájdete na stránke označené ako skladom tu.